Eurostat
: Living conditions in the EU27
Ευρωβαρόμετρο: Τελευταία Εκθεση (Ιαν. 2009) Ελληνικά, Αγγλικά

_________________________________________________________

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ALTER-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΑΓΑΝΑ Η ΦΡΑΤΖΟΛΑ

Αυτός ο Παυλόπουλος του ALTER δεν παίζεται με τίποτα. Η εκπομπή του για τη απαγόρευση καπνίσματος ήταν τραβηγμένη απ' τα μαλλιά. Είχε και κάποιον από τη ΓΣΕΕ για αβάντα. Τέτοιο ρεζιλίκι δεν έχει ματαγίνει.

Όποιος γνωρίζει λίγο τα της "Εσπερίας", ξέρει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει (πια) καπνιστήριο στα κτίρια της ΕΕ στις Βρυξέλλες ή στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Και εκεί, όλοι οι υπάλληλοι βγαίνουν εκτός κτηρίου για να καπνίσουν. Είναι δε γνωστά τα σχετικά ανέκδοτα που κυκλοφορούν μεταξύ των καπνιστών υπαλλήλων των αντίστοιχων υπηρεσιών.

Σε αρκετές χώρες υπάρχουν ιδιωτικά κτήρια όπου στεγάζονται ιδιωτικές εταιρείες και το κάπνισμα απαγορεύεται "δια ροπάλου" εντός του κτηρίου.

Ο Παυλόπουλος, σχεδόν επί 30' προσπαθούσε να μας πείσει ότι η χώρα είναι μπάχαλο και καταρρέει επειδή κάποιοι εργαζόμενοι βγήκαν να καπνίσουν εκτός κτηρίου εργασίας (στο δρόμο) ενώ κάποιοι άλλοι κάρφωναν δήθεν συναδέλφους τους που κάπνιζαν σε απαγορευμένους χώρους (εξ’ ου και η ΓΣΕΕ).

Στα ρεαλιστικά ερωτήματα και διλήμματα του κ. Μπεχράκη δεν υπήρξε ο παραμικρός σοβαρός αντίλογος. Τουναντίον, παρουσιάζονταν κάποια ρεπορτάζ με κάτι απίθανους σουρουκλεμέδες καπνιστές.

Τι να υποθέσω; το ALTER είναι υπέρ ή κατά του μέτρου;

Ρε μεγάλε Παυλόπουλε, μη προσπαθείς να δημιουργήσεις θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Λαγάνα την έκανες τη φραντζόλα. Γέμισε το χρόνο σου προβάλλοντας κινούμενα σχέδια, μεγαλύτερη ακροαματικότητα θα έχεις.

Παυλόπουλε, άλλη μια "όμμα" και η εκπομπή σου πάει από τη κατηγορία «Ενημέρωση» στη κατηγορία «Η θεία Λένα» (Ξέρεις τι είναι αυτό;).

Η φωτογραφία από το PRESSMME.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου